Fotózáshoz egyeztetés, bejelenkezés szükséges a 06 (30) 2-128-100 telefonszámon.

Tárgy- és Ételfotózás

Megfizethető, minőségi étel és termékfotózás kínálunk kedves Megrendelőinknek. Ha megbízik bennünk, ízlésesen bemutatjuk ételeit, termékét a nagy világnak és reklámjait, webáruházát megtöltjük felhasználóbarát, tetszetős vizuális tartalommal.

Az étel fotózása szenvedély nélkül olyan, mint az étel, íz nélkül. Mi, szenvedéllyel fotózzuk az ételeket. Figyelünk a legújabb fotós, és tálalási trendre, a fotón az étel maga lesz a középpontban: a kidolgozottságra, kifinomultságra, a részletekre is koncentrálva ínycsiklandó ételfotókat és kompozíciókat készítünk, melyeket bátran használhatsz honlapodon, prospektusokban. Sokfajta ételfotó létezik, azonban az ételek ízét és illatát egyik ételfotón sem érezzük. Éppen ezért az ételfotózás egy igazán embert próbáló műfaja a fényképezésnek. Ételfotók készítésekor fontosak a színek, a fények, a hangulat és a kompozíció. Egy ételfotó célja, hogy a képen látható étel megnyerje annak nézőjét, aki vizuálisan azonnal jóllakik! Amikor egy, számunkra tetsző ételfotót látunk éhesek leszünk, és eltökélt szándékunk a látott ételt megkóstolni.

Ízelítőül nézzék meg az alábbi ételfotó galériát, mely bemutatja munkáink sokszínűségét, a lehetőségek sokaságát. Legtöbbször ezeknél a fényképeknél vakukkal vagy állandófényű lámpákkal fotóssátrat, vagy derítőlapokkal napfényt használunk. Az elkészült képet a kívánságnak megfelelően retusáljuk, korrigáljuk a lehető legmegfelelőbb eredmény érdekében. Szükség esetén étel stylist szakembert vagy profi szakácsot is felkérhetünk segítőnek.

Ételek díszítését igény esetén profikkal összedolgozva megoldjuk. Kizárólag a fotózásra készített friss ételekkel dolgozunk, így a lehető legkevesebb retusálás mellett is azt kapja a kedves Megrendelő amit a valóságban is látni szeretne.

Ízelítőül tekintsék meg ezen galériát tárgy és termék fotóinkból, amelyek a kezünk közül kerültek ki. Elkészítésükhöz legtöbbször fotóssátrat használunk, állandó fényű lámpákkal megvilágítva, vagy esetleg napfényt. A fém és üveg felületek kellemetlen tükröződésének kivédése, kijavítása is megoldható. Egy jó termékfotóval sokkal egyszerűbb eladni bármilyen terméket. ​Sokan kínálják termékeiket amatőr fotókkal. Egy webshop arculatát és a potenciális vevők bizalmát rombolják le az ilyen képek akik végül máshol fognak vásárolni. Igényes, több szögből fotózott, apró részletekbe menően nagyítható fotókat nézegetve leendő vásárlóid többet fognak foglalkozni az áruval, több időt fognak eltölteni a Te webáruházadban, így nagyobb eséllyel fognak Nálad vásárolni. Igy a fotózás folyamata sem veszi el az időt más teendőid elől.

Keressen minket...