Esküvői fotók    / A képek lejátszása a PLAY gomb megnyomásával indítható /

Fontosnak tartom a személyes kapcsolatokat, az őszinteséget, az esküvői fotózás elötti megismerkedést, mondjátok el hogy Ti kik vagytok, hogyan ismertétek meg egymást, milyen esküvőt, milyen kreatív esküvői helyszínt, és persze milyen esküvői fotókat szeretnétek. Ha ezeket tisztázzuk, gördülékenyebben mehet a munka.

Az esküvői fotós munkája, hogy az egész napot elmesélje, segítsen később vissza emlékezni erre a nagy napra, mind a ti számotokra, mind a rokonok, gyerekeitek, unokáitok számára.

A kreatív esküvői fotózást a hajnali vagy délutáni napszakra érdemes időzíteni, mert ekkor sokkal de sokkal szebbek a fények... tehát a fotóitok is mutatósabbak lesznek. Ajánlott az esküvő napjától eltérő időpontban tartani, mert így az esküvői menetrendet nem terhelve, kevesebb idegeskedéssel, szebb fotók készülhetnek.

A kész esküvői fotókat leválogatom, utómunkával látom el, retusálom. Általában egy esküvőn 500-800 kép közötti kép kerül átadásra, amelyek alapvető retusáláson is átestek. Néhány fekete-fehér kópia is készühetl, néhány kiválasztott képből.