Ételfotók    / A képek lejátszása a PLAY gomb megnyomásával indítható /

Fast food - ételfotók    / A képek lejátszása a PLAY gomb megnyomásával indítható /

Egyéb Ételfotók    / A képek lejátszása a PLAY gomb megnyomásával indítható /

Az étel fotózása szenvedély nélkül olyan, mint az étel, íz nélkül. Mi, szenvedéllyel fotózzuk az ételeket. Figyelünk a legújabb fotós, és tálalási trendre, a fotón az étel maga lesz a középpontban: a kidolgozottságra, kifinomultságra, a részletekre is koncentrálva ínycsiklandó ételfotókat és kompozíciókat készítünk, melyeket bátran használhatsz honlapodon, prospektusokban. Sokfajta ételfotó létezik, azonban az ételek ízét és illatát egyik ételfotón sem érezzük. Éppen ezért az ételfotózás egy igazán embert próbáló műfaja a fényképezésnek. Ételfotók készítésekor fontosak a színek, a fények, a hangulat és a kompozíció. Egy ételfotó célja, hogy a képen látható étel megnyerje annak nézőjét, aki vizuálisan azonnal jóllakik! Amikor egy, számunkra tetsző ételfotót látunk éhesek leszünk, és eltökélt szándékunk a látott ételt megkóstolni.

Ízelítőül nézzék meg az alábbi ételfotó galériát, mely bemutatja munkáink sokszínűségét, a lehetőségek sokaságát. Legtöbbször ezeknél a fényképeknél vakukkal vagy állandófényű lámpákkal fotóssátrat,vagy derítőlapokkal napfényt használunk. Az elkészült képet a kívánságnak megfelelően retusáljuk, korrigáljuk a lehető legmegfelelőbb eredmény érdekében. Szükség esetén étel stylist szakembert vagy profi szakácsot is biztosítunk.
Ételek díszítését igény esetén profikkal összedolgozva megoldjuk. Kizárólag a fotózásra készített friss ételekkel dolgozunk, így a lehető legkevesebb retusálás mellett is azt kapja a megrendelő amit a valóságban is látni szeretne.