Fotózáshoz egyeztetés, bejelenkezés szükséges a +36 (30) 2-128-100 telefonszámon.

Esküvői- és Riportfotózás

Megfizethető, minőségi esküvőfotózást és egyéb esemény fotózást kínálunk kedves Megrendelőinknek. Fontosnak tartom a személyes kapcsolatokat, az esküvői fotózás előtti megismerkedést. Mondjátok el hogy Ti kik vagytok, hogyan ismertétek meg egymást, milyen esküvőt, milyen kreatív esküvői helyszínt, és persze milyen esküvői fotókat szeretnétek. Ha ezeket tisztáztuk, gördülékenyebben megy majd a fotózás. A kreatív fotózást párokra szabva készítjük, tudásunk legjavát beleadva.

Az esküvőkhöz kapcsolódó eseményeket mi riport stílusban fotózzuk. Az esküvői fotós munkája... szerintünk, hogy az egész napot elmesélje, segítsen később vissza emlékezni erre a nagy napra, mind a ti számotokra, mind a rokonok, gyerekeitek, unokáitok számára. A kreatív esküvői fotózást a hajnali vagy délutáni napszakra érdemes időzíteni, mert ekkor sokkal de sokkal szebbek a fények... Tehát a Ti fotóitok is mutatósabbak lesznek. A megszokott déli kreatív fotózást nagyon nem javaslom. Ilyenkor ha nincs más lehetőség ajánlott az esküvő napjától eltérő időpontban tartani, mert így az esküvői menetrendet nem terhelve, kevesebb idegeskedéssel, szebb fotók készülhetnek.

Igyekszünk hitelesen megörökíteni a résztvevőket, a meghitt pillanatokat és az apró részleteket, hogy fotóitokon keresztül később újra élvezhessétek esküvőtök hangulatát. Munkánkat gyorsan és feltűnés nélkül igyekszünk végezni. A kész esküvői fotókat leválogatom, utómunkával látom el, retusálom. Általában egy esküvőn 500-800 kép közötti kép kerül átadásra, amelyek alapvető retusáláson is átestek. Fekete-fehér kópia is készülhet a kiválasztott képekből. Igyekszünk válaszolni minden kérdésetekre, megosztjuk veletek esküvői tapasztalatainkat. Az esküvőtök napja Rólatok szól, és mi mindent megteszünk hogy hitelesen megörökítsük eme Nagy Napot!