Théba-Studió - A kispesti fotóstudió - Fotózáshoz egyeztetés, bejelenkezés szükséges a +36 (30) 2-128-100 telefonszámon.

Esküvői- és Riportfotózás

Megfizethető, minőségi esküvőfotózást és egyéb esemény fotózást kínálunk kedves Megrendelőinknek. Fontosnak tartom a személyes kapcsolatokat, az esküvői fotózás előtti megismerkedést. Mondjátok el hogy Ti kik vagytok, hogyan ismertétek meg egymást, milyen esküvőt, milyen kreatív esküvői helyszínt, és persze milyen esküvői fotókat szeretnétek.Ha ezeket tisztáztuk, gördülékenyebben megy majd a fotózás. A kreatív fotózást párokra szabva készítem, tudásom legjavát beleadva.

Az esküvőkhöz kapcsolódó eseményeket riport stílusban fotózom. Az esküvői fotós munkája... szerintünk, hogy az egész napot elmesélje, segítsen később vissza emlékezni erre a nagy napra, mind a ti számotokra, mind a rokonok, gyerekeitek, unokáitok számára. A kreatív esküvői fotózást a hajnali vagy délutáni napszakra érdemes időzíteni, mert ekkor sokkal de sokkal szebbek a fények... Tehát a Ti fotóitok is mutatósabbak lesznek. A megszokott déli kreatív fotózást nagyon nem javaslom. Ilyenkor ha nincs más lehetőség, ajánlott az esküvő napjától eltérő időpontban tartani a kreatív fotózást, mert így az esküvői menetrendet nem terhelve, kevesebb idegeskedéssel, sokkal szebb fotók készülhetnek.

Igyekszünk hitelesen megörökíteni a résztvevőket, a meghitt pillanatokat és az apró részleteket, hogy fotóitokon keresztül később újra élvezhessétek esküvőtök hangulatát. Munkámat gyorsan és feltűnés nélkül igyekszem elvégezni. A kész esküvői fotókat leválogatom, utómunkával látom el, retusálom. Általában egy esküvőn 500-800 kép közötti kép kerül átadásra, amelyek alapvető retusáláson is átestek. Fekete-fehér kópia is készülhet a kiválasztott képekből. Igyekszünk válaszolni minden kérdésetekre, megosztjuk veletek esküvői tapasztalatainkat.

Az esküvőtök napja Rólatok szól, és mi mindent megteszünk hogy hitelesen megörökítsük eme Nagy Napot!

Az esküvők fotózása bizalmi kérdés, hiszen életetek legszebb napjai egyikét kell a legnagyobb gondossággal, figyelemmel és szeretettel megörökíteni. Ez a nap rólatok szól! Én úgy szeretek fotózni, hogy minél kevésbé legyek észrevehető... nem fogok beállni sem az örömanya elé gyűrűhúzáskor, de a ceremónia vezetőket sem fogom fellökni:-)

A csomagotok összeállítása rugalmas, de mindenképpen tartalmaz egy előzetes 1 órás személyes konzultációt, ahol elmondhatjátok az igényeiteket, elképzeléseiteket.

A személyre szabott csomagodat az alábbi elemekből lehet összeállítani

> Előkészületek fotózása
> Kreatív fotózás az esküvő napján
> Kreatív fotózás egy másik kiválasztott napon
> Lány kikérés fotózása háznál
> Polgári szertartás fotózása
> Templomi szertartás fotózása
> Csoportképek
> Lakodalom fotózása
> Fotókönyv összeállítása
> Képelőhívás intézése
> Leánybúcsú fotózása

Választhattok minket akár csapatban is...

> Tudok ajánlani plusz fotóst (pl. nagyobb násznép esetén javasolt), videóst