Théba-Studió - A kispesti fotóstudió - Fotózáshoz egyeztetés, bejelenkezés szükséges a +36 (30) 2-128-100 telefonszámon.

Ételfotózás

Megfizethető, minőségi étel fotózást kínálok kedves Megrendelőinknek. Ha megbízza cégem, ízlésesen bemutatom ételeit, termékét a nagy világnak és reklámjait, webáruházát megtöltjük felhasználóbarát, tetszetős vizuális tartalommal.

Az étel fotózása szenvedély nélkül olyan, mint az étel íz nélkül. Szenvedéllyel fotózom az ételeket. Figyelek a legújabb fotós és tálalási trendekre, a fotón az étel lesz a középpontban: a kidolgozottságra, kifinomultságra, a részletekre is koncentrálva ínycsiklandó ételfotókat és kompozíciókat készítek, melyeket bátran használhatsz honlapodon, prospektusodban. Sokfajta ételfotó létezik, azonban az ételek ízét és illatát egyik ételfotón sem érezzük. Éppen ezért az ételfotózás egy igazán embert próbáló műfaja a fényképezésnek. Ételfotók készítésekor fontosak a színek, a fények, a hangulat és a kompozíció. Egy ételfotó célja, hogy a képen látható étel megnyerje annak nézőjét, aki vizuálisan azonnal jól is lakik! Amikor egy, számunkra tetsző ételfotót látunk, éhesek leszünk, és eltökélt szándékunk lesz a látott ételt meg is kóstolni.

Ízelítőül nézzék meg az alábbi ételfotó galériámat, mely bemutatja munkáim sokszínűségét, a lehetőségek sokaságát. Legtöbbször ezeknél a fényképeknél vakukkal vagy állandófényű lámpákkal együtt fotóssátrat, vagy derítőlapokkal napfényt használunk. Az elkészült képet a kívánságnak megfelelően retusáljuk, korrigáljuk a lehető legmegfelelőbb eredmény érdekében. Szükség esetén étel stylist szakembert vagy profi szakácsot módunkban áll felkérni segítőnek.

Ételek díszítését igény esetén profikkal összedolgozva megoldjuk. Kizárólag a fotózásra készített friss ételekkel dolgozunk, így a lehető legkevesebb retusálás mellett is azt kapja a kedves Megrendelő amit a valóságban is meg szeretne mutatni.

Egy jó fotóval sokkal egyszerűbb eladni bármilyen ételt. ​Sokan kínálják ételeiket amatőr fotókkal. Egy webshop arculatát és a potenciális vevők bizalmát rombolják le az ilyen képek, aztán végül a potenciális vevőid máshol fognak vásárolni. Igényes, több szögből fotózott, apró részletekbe menően nagyítható fotókat nézegetve leendő vásárlóid többet fognak foglalkozni az ínycsiklandó ételekkel, több időt fognak eltölteni a webáruházadban, így nagyobb eséllyel fognak Nálad megrendelést leadni. Így a fotózás folyamata sem veszi el az időt más teendőid elől.

Keress bizalommal...

Szolgáltatásaink:

> Ételek fotózása saját környezettel ( éttermek, kávézók, bisztrók esetében )

> Kreatív ételfotózás stúdióban ( egyedi style, egyedi hátterek/ kreatív összeállítások )

> Ételfotózás stúdióban ( hangulatképek, arculatfotók ... )

> Dietetikus szakemberek számára egyedi receptekhez ételfotózás

Referenciáink a teljesség ígénye nélkül:

FAMILY FROST ( www.frost.hu ), TELETÁL ÉTELFUTÁR ( www.teletal.hu ), UPDATE1 ( www.update1.hu ), PARTY-CO ( www.party-co.hu ), SANDWICH.HU ( www.sandwich.hu ), GULLIVER ÉTTEREM ( www.gulliveretterem.hu ), ROZSMANNCUKRÁSZDA ( www.rozsmanncukraszda.hu )