Théba-Studió - A kispesti fotóstudió - Fotózáshoz egyeztetés, bejelenkezés szükséges a +36 (30) 2-128-100 telefonszámon.

A nyomdai termékek megrendelése esetén minden esetben egyedi árajánlatot dolgozunk ki az adott kiadvány kivitelezési igényétől, a papír minőségétől, méretétől és a példányszámtól függően. A kiadvány szerkesztés ára a grafikai tervezési, tipográfiai, tördelési, nyomdai előkészítési díjakat teljes körűen tartalmazza.

Ha esetleg szükség van rá, nyomdai partnert is tudunk ajánlani. Kiadványszerkesztési tevékenységünk a grafikai tervezést és szinte minden egyéb, a tevékenységi körhöz kapcsolódó tevékenységet magában foglal: cégek, vállalkozások és intezmények számára logót, arculati elemeket és nyomdai kiadványokat tervezünk, valamint igény esetén kivitelezzük, legyártatjuk azokat.

Cégünk tapasztalattal rendelkezik a legkülönfélébb kiadványok, plakátok, szórólapok elkészítésében is. Az itt láthatóakhoz hasonló újságokat, naptárakat, könyvborítókat a tervezéstől a fotózáson át a nyomdai előkészítésig rövid határidővel vállalunk. Ha meg van az ötlet, ne várjon, vegye fel a kapcsolatot velünk!