Théba-Studió - A kispesti fotóstudió - Fotózáshoz egyeztetés, bejelenkezés szükséges a +36 (30) 2-128-100 telefonszámon.

Céges rendezvények, koncertek, meghitt családi események, lány-illetve legénybúcsúk, szülinapi bulik teljeskörű professzionális fotózása. Vállaljuk különbözõ események riport jellegű fotózását: esküvők, fogadások, partik, koncertek, kiállítások és találkozók archiválását, magazinok részére riportfotó anyag készítését. Speciális igények esetén mobil műtermet tudunk a kívánt helyszínen felállítani, így professzionális körülmények között is készülhetnek az alkalomhoz kapcsolódó képek (pl. egy farsangi bál részvevõirõl, reklámfotók az igényelt helyszínen, stb). Nagyobb rendezvényeken, fesztiválokon több fotóssal is rendelkezésére állunk!
Életünk nagy eseményeinek fotózása sokszor nagyobb feladat mint gondolná az átlagember. Ha nem elégszik meg a mobiltelefon által nyújtott minőséggel, hívjon bizalommal. Tehát ha ballagás, esküvő, rendezvény fotózásán töri a fejét, keressen minket.