Théba-Studió - A kispesti fotóstudió - Fotózáshoz egyeztetés, bejelenkezés szükséges a +36 (30) 2-128-100 telefonszámon.

Weboldal készítés és karbantartás

Manapság már elengedhetetlen egy cég, márka számára, hogy rendelkezzen saját weboldallal, tehát az, hogy az interneten is meg kell jelennie egy vállalkozásnak, ma már nem kérdés – az sokkal inkább, hogy hogyan. Olyan weboldalakat készítünk, amelyek minden szempontból maximálisan alkalmasak a keresőoptimalizálásra, mobilra optimalizáltak és teljes mértékben kiszolgálják a felhasználóikat és még vizuális élményt is biztosítanak. A cége arculata nagyon fontos számunkra, így az általunk készített, cége arculatába illeszkedő honlappal biztosan támogatni tudjuk a webes megjelenését. Komplett megoldásokat kínálunk a kreatív ötletektől a teljes körű online megvalósításig. Több weboldal tapasztalatával, hatékony eszközökkel építjük fel weboldalait. A rosszul felépített, nehézkes és nem szép weboldal nagyon rövid idő alatt a konkurenciához irányíthatja az érdeklődő potenciális ügyfeleket.

Számos esetben éppen a weboldalunk az első kapcsolat a leendő partnerrel, ez tehát az első üzenet arról, kik vagyunk, mivel foglalkozunk és hogy mennyire vesszük komolyan magunkat és ügyfeleinket.

Egy jó webdesign egyszerre esztétikus és jól használható, egyszerre nyújt vizuális örömöt, és praktikumot. A jó weboldal minden platformon, a legkülönfélébb eszközökön is a maximumot nyújtja.

Manapság már elengedhetetlen egy cég, márka számára, hogy rendelkezzen saját weboldallal.

Olyan weboldalakat készítünk, amelyek minden szempontból maximálisan alkalmasak a keresőoptimalizálásra, reszponzívak és teljes mértékben kiszolgálják a felhasználóikat és még vizuális élményt is biztosítanak. A cége arculata nagyon fontos számunkra, így az általunk készített, cége arculatába illeszkedő honlappal biztosan támogatni tudjuk a webes megjelenését. Komplett megoldásokat kínálunk a kreatív ötletektől a teljes körű online megvalósításig. Több weboldal tapasztalatával, hatékony eszközökkel építjük fel weboldalait.

Referenciáink a teljesség ígénye nélkül:

FAMILY FROST ( www.frost.hu ), TELETÁL ÉTELFUTÁR ( www.teletal.hu ), WOLF ( www.wolf.hu ), GRC Detailing ( www.grcdetailing.hu ), ROZSMANNCUKRÁSZDA ( www.rozsmanncukraszda.hu ), KUTYAPLÁZA ( www.kutyaplaza.com ), TRIFORM-NEON ( www.triform.hu ), Tapétagyár, az egyedi tapéta... ( www.tapetagyar.hu ),
PARTY-CO ( www.party-co.hu ), GULLIVER ÉTTEREM ( www.gulliveretterem.hu ), KUTYAHÁZIKÓ KFT. ( www.kutyahaziko.hu ), KONTÉNERES GYUSZI KFT. ( www.olcsokontener.hu ) weboldal tervezése, részmunkák elkészítése, fotók, design...